Уникални сме защото

Футболни умения
Индивидуален подход
Забавление
Прозрачно управление

Уникален по своята същност

ФК „Възраждане“ 2020 е уникален по своята същност футболен клуб, създаден с напълно безкористни цели от родителите в името на децата.

Без Аналог

ФК „Възраждане“ 2020 няма аналог из футболните среди в България и веднага ще Ви кажем защо! Създатели и основни дейци в новооснования клуб са хората, за които децата са най-важни – именно родителите. Да, родителите на децата от клуба са основатели на ФК „Възраждане“ 2020. Те участват в най-важните моменти – финансиране, вземане на решения, осигуряване на спортни терени, екипировка, създаване и поддържане на благоприятна среда за провеждане на спортните занимания..

Възпитаваме малките футболисти в упоритост, трудолюбие и разбирателство, да бъдат всеотдайни и отговорни хора и да се борят за мечтите си! 

Уникален по своята същност

Как се зароди идеята за създаване на футболния клуб?

Безспорно, детските футболни школи и клубове не само  в София, но и цяла в България, са много. Сложни са взаимоотношенията между собствениците на клубовете, треньорите, спортните бази, родителите и всичко рефлектира върху децата. Ето защо, решихме да вземем инициативата в наши ръце и да създадем една спокойна среда за нашите деца, в която могат да спортуват, да се движат, да се забавляват и развиват!

И именно децата и тяхното здраве, движение и усмивки са най-важни в нашия клуб – с незаменимата помощ на президента на клуба (г-н Веселин Мишев), треньора (г-н Йордан Димитров), родители и най-вече децата, резултатите идват сами!

Идея и мисия на ФК „Възраждане“ 2020

Идеята за създаване на клуба се роди бързо, осъзнавайки че трябва да осигурим една по-добра среда за спорт на децата ни. Мисията е ясна – усмихнати и щастливи деца, наслаждаващи се на играта и развиващи се всеки ден.